Adnan oktar suç örgütüne yönelik operasyonlarda emekli generalin kızıda yer alıyor. Emekli generalin ifadesi kızımız elimizden kayıp gidiyor da ancak hiçbir şey yapamıyorduk ifadesini kullandı. Eski hava kuvvetleri istihbarat başkanı tümgeneral M.Y.E mağdur olarak adnan Oktar suç örgütünün davasına katıldı.

 

Babanın mahkemedeki müşteki olarak ifadesi şöyle: kızım benim 1982 doğum doğum Londra’da ateşelik görevini yaptım sıradan kızım lise eğitimini İngiltere’de City of minister üniversitesine girdi. Daha sonra 2000 yolunda ise İstanbul’da yaşamaya başladı. Daha önceleri kızımız bize haftada muhakkak bir kez arar veya yanımıza gelirdi eşim ise sıklıkla İstanbul’da kızımın yanına giderdi ancak 2007 yılından itibaren ne bizi aramaya ne de yanımıza gelmeye başladı daha sonraları ise yanımıza gelip gitmeyi de istemedi. 2008 yılında Adana’da görevli olduğunda bir kere geldi daha sonra hiç gelmedi 2010 yılında fiziksel görünümü değişmeye başlamıştım saçı açıktı fakat kolları kapalıydı adeta paçavra gibiydi adnan oktarın sohbetlerine katıldığını öğrendim. Ben ise adnan oktar örgütünün örgütsel reflekslerini bildiğim için kızıma tedbir alabilmesi amacıyla bilgiler aktardım adnan Oktar’ın fiili livata eyleminde bulunduğunu yanına aldığı kadınları cariye olarak kullandığını ve onlara her türlü maddi manevi olarak sömürdüğünü kızıma söyledin böyle şeylere inanmayın adnan hocayla beraber cennete gideceğim.

 

Daha sonraları ise 2011 yılında görüşmelerimiz artık ev ortamında olmamaya başladı nerede ikamet ettiğini dahi bilemiyoruz görüşmeye geldiğinde örgütün elemanlarından bir tanesi fakat konuşmamıza şahitlik ediyor tuvalete dahi gitsen yanında o kişi mutlaka görüyor gibi onu takip ediyorum. Eşim ise kızına gelebilme ihtimali ile adnan oktar suç örgütüne televizyonda izliyor ve daha sonra ise kızıma da saçları kazınmış vaziyette gördüm adnan oktarCeza verdi kızların saçlarını kazıttığını basın aracılığıyla öğrendim o eşim be beni pis böcek toprağına yazamaz ressmen elimizden kayıp gidiyor da 11 Temmuz 2018 günü bu örgüte yapan operasyonu medyadan öğrendiğimiz zaman ailece çok mutlu olduk. Ancak kızımızla ilgili ne olacağına dair endişeleriniz vardı fakat en azından artık adnan oktar gibi bir örgütün kontrolünde olmadığı için devletimizin güvenlik kollarında olması daha  güven veriyor. Adnan Oktar liderliğindeki olan bu örgütü bizi ve yakın çevremizi büyük manevi zarara uğrattığı için bu örgütten ve şahsından  şikayetçiyim ifadesini  kullandı.