Cübbeli Ahmet Hoca sol gözünden ameliyat oldu. Hasta yatağından bir video paylaşan Ahmet Mahmut Ünlü sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Katarakt ameliyatı olan Ünlü'nün sağlık durumunun iyi olduğunu görülüyor.

 

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ameliyattan çıktı. Sol gözünden katarakt ameliyatı olan Cübbeli Ahmet hasta yatağından bir video çekerek sağlık durumuyla ilgili konuştu. Başarılı bir ameliyat geçiren Cübbeli Ahmet, çarşamba günü sohbete girebilecek durumda olabileceğini söyledi. Şeker hastası olduğu için yıllardır göz rahatsızlığı çektiğini ve Mahmut Efendi Hazretlerinden aldığı dualarla gözünün bugüne kadar gelebildiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, birçok şeker hastasının gözlerini kaybedebildiğini söyledi.

 

 

 

Cübbeli Ahmet videosunda şunları söyledi;

 

 

“Elhamdülillah katarak ameliyatımız doktorların demesine göre iyi geçti inşaallah. İnşallah çarşamba akşam mektubat dersinde gözüm daha iyi görür inşallah. Çarşamba youtube mektubat dersinde buluşuyoruz. Efendimiz gözlerime çok dua ederdi. Yarabbi bu Ahmet’in gözünü tefsire bağışla diye bugüne kadar geldik. 40 senelik şeker hastalığı tabii. Benimle beraber şeker olanların bacakları kesildi, kimisi kör oldu. Birçok tanıdıklarım oldu. Efendi Hazretlerinin duası bereketiyle bugüne kadar gözlerimiz mağfuz oldu. Bir gece rüyasında Ahmet’in gözüne ne oldu diye bağırarak uyandı, kalktı. Hacı annemiz hemen yanına gitti. Ne oldu efendim dedi. Yok yok, bir şey vardı ama geçti geçti dedi. Bu şekilde bizim gözümüze kadar her şeyimizle ilgilenen pirimiz. Rabbim kabrini nur eylesin, derecesini ali eylesin. Onun hürmetine, tefsire, kitaplara ve sizin hizmetlerinize bağışlasın. Dualarınızı eksik etmeyin. Çarşamba akşam sohbete, perşembe zaten HAYDER’e geleceğiz inşallah sohbetlerde buluşuruz. rabbime emanet ederim selamünaleyküm.” dedi.