Yeni Yılda iyi şanslar getirmek için hangi renk iç çamaşırı giymelisiniz?

Bir Gelenek var ki her yıl aklımızda olarak, önümüzdeki yıl romantizm, şans ve aşk getirmesi için hangi Yılbaşın da hangi iç çamaşırı renginin giyileceğini belirler. Tutku dolu bir Yeni Yılı kutlamak için elbisenizin altında hangi rengi kullanacağınızı bildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Aşağıdaki seçeneklerden bir tahminde bulunun ve ardından bu ilginç gelenek hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağı kaydırın!

En çok Tercih edilen Yılbaşı Gecesi iç giyim rengi nedir?

a) Pembe

b) Beyaz

c) Kırmızı

d) Sarı

e) Siyah

(Cevap için aşağı kaydırın….)

 

Aslına bakarsanız genel kanı aynı gibi düşünseniz de ülkelere göre çok farklılıklar gösteriyor bir Amerikan içecek markasının yeni yıla kendi rengini vermesinden sonra akıllarda hep bu renkte kalsa durum pek böyle değil!

Arjantinliler yeni yılda aşkta iyi şanslar için pembe iç çamaşırı giyerler

Pembe

Bazıları , 31 Aralık'ta pembe iç çamaşırı giymenin Yeni Yıl'da aşkta şans getireceğini söylüyor . Ancak bu dünya genelini temsil etmiyor tabi ki. Bu ülkeler, Arjantin, Uruguay ve Brezilya gibi Güney Amerika ülkelerinde bu özel yılbaşı akşamında Pembe rengi tercih ediliyor.

Beyaz saflığı ve masumiyeti temsil eder

Beyaz

Beyaz renk saflığı ve masumiyeti temsil eder. Yeni Yılınızda aradığınız şey buysa, elbette bir çift beyaz külot giyin… saf ve  masumsunuz demektir.

Sarı külot Yeni Yılda iyi şanslar ve zenginlik getirir (

Sarı

Bazı Latin kültürlerinde, Yeni Yıl arifesinde yeni bir çift sarı iç çamaşırı giymenin zenginlik ve refah getirdiği söylenir. Çünkü sarı (ve altın) parayı temsil eder. Bununla birlikte, altın renkli külotlar, güneşli sihirlerini gerçekleştirmeleri için bir hediye olarak alınmalıdır. Bu altın iç çamaşırı kuralına uyan ülkeler arasında Peru, Şili, Ekvador ve Meksika bulunuyor.

Yılbaşı gecesinde siyah iç çamaşırı giymeyin

Siyah

Siyah iç çamaşırı, yılın geri kalanında seksi olabilir ama ne yaparsan yap yılbaşında siyah iç çamaşırı giyme. Bu kasvetli Yılbaşı iç çamaşırı, önümüzdeki yıl size kesinlikle çok iyi  şans getirmeyebilir.

Türkiye’de eğlence düşkünleri yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giyiyor

Türkiye ABD İngiltere ve İspanya’da eğlence düşkünleri yılbaşında kırmızı külot giyerler

Yılbaşı İç Giyim Rengi: Kırmızı!

Cevap c) kırmızıdır. Aslında bir İspanyol geleneğine göre, bu ateşli bir Yılbaşı iç çamaşırını giymenin aşk hayatınıza daha çok heyecan katması anlamına geliyor ama birçok Avrupa ülkesinde ve ülkemizde Kırmızı en çok tercih edilen renk. Tabi ki Yeni yıla gireceğinize göre kırmızı iç çamaşırlarınız da yeni olmalı. Şu an yeni bir kırmızı iç çamaşırınız yok mu ? üzülmeyin çok şanslısınız Mağazalarda veya online satış kanallarının  her yerinde kırmızı iç çamaşırı bulunabilir. Görünüşe göre perakendeciler herkesin tutkulu, aşk dolu bir Yeni Yıl geçirdiğinden emin olmak istiyor!

Sizde Yeni Yıla uygun iç çamaşırlarınızı hemen seçebilirsiniz