
UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda mücadele eden Beşiktaş, sahadan bir kez daha istediği sonuçla ayrılamadı. Shakhtar Donetsk ile deplasmanda karşılaşan siyah beyazlı ekip, 2-0’lık mağlubiyetle Avrupa Ligi serüvenini noktalamak zorunda kaldı.
İlk maçta evinde 4-2 yenilerek büyük bir dezavantaj yakalayan Beşiktaş, rövanşta da direnç gösteremedi. Shakhtar adına skor tabelasını değiştiren isimler Kevin ve Elias oldu.
Genç Teknik Adamdan Temkinli Yaklaşım
Shakhtar Donetsk’in teknik direktörlük görevini yürüten Arda Turan, ilk maçta alınan galibiyete rağmen rotasyon yapmadan güçlü bir kadroyla sahaya çıktı. Turun garantilenmediğini her fırsatta vurgulayan Turan, oyuncularını mental olarak diri tutmayı başardı ve sonuç olarak takımını bir üst tura taşıdı.
Solskjaer’e Tepkiler Büyüyor
Beşiktaş’ın Norveçli çalıştırıcısı Ole Gunnar Solskjaer, alınan sonuçların ardından taraftarın sert eleştirileriyle karşı karşıya kaldı. Sadece Shakhtar maçları değil, genel olarak sezon öncesi hazırlık sürecinde de tatmin edici bir performans ortaya koyamayan takım, kamuoyunda hayal kırıklığı yaratmış durumda. Özellikle sosyal medyada Solskjaer’e yönelik tepkiler dikkat çekici boyutlara ulaştı.
Yeni Mücadele Başlıyor: Konferans Ligi’nde Rakip St. Patrick’s
Beşiktaş, Avrupa’daki serüvenine farklı bir kulvarda devam edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda İrlanda temsilcisi St. Patrick’s Athletic ile eşleşen siyah beyazlılar, bu platformda kendini yeniden kanıtlamak istiyor. Taraftar, yeni sayfanın farklı bir hikâyeye sahne olmasını bekliyor.