Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika Başkanı Donald Trump'un "Amerika'yı Kurtar" mitinginin ardından Washington DC'de bulunan kongre binasının basılması için ilginç yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika Başkanı Donald Trump'un "Amerika'yı Kurtar" mitinginin ardından Washington DC'de bulunan kongre binasının basılması için ilginç yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika Başkanı Donald Trump'un "Amerika'yı Kurtar" mitinginin ardından Washington DC'de bulunan kongre binasının basılması için ilginç yorumlarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika'da darbe girişiminde bulunan Trump yandaşları için "Washington DC haydi canlarım" ifadelerini kullanan Levent sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

Haluk Levent Amerika Darbe