ABD'li ünlü komedyen Leslie Jordan, trafik kazası sonucu 67 yaşında yaşama veda etti., Los Angeles polisi Jordan'ın, aracıyla binaya çarptığını duyurdu.

 

BBC'nin haberine göre; Polis, ünlü komedyenin çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Jordan'ın halkla ilişkiler temsilcisi David Shau, ünlü komedyenin ölümüyle ilgili, "Sadece büyük bir yetenek değildi, aynı zamanda en zor zamanlarında insanlara bir sığınak oldu. Ancak profesyonel ve kişisel hayatının zirvesinde hayata gözlerini yummasıyla teselli olunabilir" dedi. Tennessee Eyaleti'nin Chattanooga bölgesinde 1955'te doğan Jordan, "Will and Grace" ve "American Horror Story" gibi televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınıyordu.

 

 

Leslie Jordan kimdir?

 

Leslie Allen Jordan 29 Nisan 1955 dünyaya geldi.  Amerikalı aktör, yazar ve şarkıcıydı. Televizyondaki rolleri arasında Hearts Afire'da Lonnie Garr , Will & Grace'de Beverley Leslie  vardı ve bu rolüyle bir Komedi Dizisinde En İyi Konuk Oyuncu dalında Primetime Emmy Ödülü'nü kazandı. 2006'da American Horror Story serisinde, Sid The Cool Kids'de  ve Phil Call Me Kat'ta  birkaç karakter. Tiyatroda Sordid Lives'dan Earl "Brother Boy" Ingram'ı oynadı ve aynı zamanda popüler filmde karakteri canlandırdı.aynı adlı kült film . 2020'deki COVID-19 salgını sırasında Ürdün, 5,8 milyon takipçi toplayarak Instagram'da sansasyon yarattı. 24 Ekim 2022 yaşamını yitirdi.