Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi kayıt yenileme ve sınav tarihlerini duyurdu!

 

 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi kayıt yenileme ve sınav tarihlerini duyurdu!

 

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli büyük depremlerin ardından YÖK üniversitelerin uygulamalı dersler hariç uzaktan eğitime geçildiğini duyurmuştu.

 

 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi yaptığı açıklama ile bahar döneminin uzaktan olacağını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre,

 

"Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ülke genelindeki etkileri nedeniyle üniversitemizde bahar yarıyılı uzaktan öğretim yoluyla tamamlanacaktır. Süreçle ilgili detaylar en kısa zamanda paylaşılacaktır."

 

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

 

AÖF resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AÖF kayıt yenileme tarihleri takvimini paylaştı.

 

Yapılan açıklamaya göre, "Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri 13 Şubat - 2 Mart 2023 tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresinden saat 22.00’ye kadar gerçekleştirilebilecektir." ifadeleri kullanıldı.

 

AÖF SINAV TAKVİMİ

 

Anadolu Üniversitesi daha önce yayınladığı 2022-2023 AÖF bahar dönemi sınav takvimine göre ara sınavlar 15-16 Nisan, dönem sonu sınavları ise 27-28 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenleneceği açıklanmıştı.

 

Yaşanan deprem felaketinin ardından sınav takviminde değişiklik yapıldı. Kayıt yenileme işlemleri, Mart ayına kadar uzatıldı. Anadolu Üniversitesi'nin kısa süre içerisinde sınav takvimini açıklaması bekleniyor.