Son dönemde yayınladığı şarkılarla trendlerden inmeyen ünlü rapçi Aksan 15 şarkılık "Yüksek" albümü ile sevenlerine yeni albüm müjdesini verdi. 

 

Son dönemde yayınladığı şarkılarla trendlerden inmeyen ünlü rapçi Aksan 15 şarkılık "Yüksek" albümü ile sevenlerine yeni albüm müjdesini verdi. Son dönemde yayınladığı şarkılarla trendlerden inmeyen ünlü rapçi Aksan 15 şarkılık "Yüksek" albümü ile sevenlerine yeni albüm müjdesini verdi. 

 

aksan in ikinci albumu yuksek cikti

 

Başarılı rap müzik sanatçısı Aksan’dan 15 şarkılık albüm…

 

 

Aksan, aylar süren hummalı bir çalışmanın ardından hayranlarını sevindirdi. Tüm parçaların mix ve mastering lerini kendisinin yaptığı “yüksek” adlı albümün çıkış şarkısı da aynı adı taşıyor. Albümde bir çok popüler isimle düet yapan Aksan, Düşman adlı şarkısında da İspanyol rap sanatçısı Bouza ile çalıştı.

 

aksan in ikinci albumu yuksek cikti

 

Ayrıca Uzi, Critical, Murda ile de bu albümde feat çalışmasına yer veren Aksan’ın ilk albüm klibi de Ein Bertinaxe Film tarafından çekildi. Dünyada bir çok ünlü ismin klibine imza atan Ein Bertinaxe Film tarafından çekilen klipte birbirinden ilginç görseller yer alıyor.