Rem People, Mıcrosoft For Startups Founders Hub programlarıyla hızlanıyor. Yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, Microsoft’un girişimleri desteklediği programı Microsoft for Startups Founders Hub’a katıldı.

 

Yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, Microsoft’un girişimleri desteklediği programı Microsoft for Startups Founders Hub’a katıldı. REM People, destek ve mentorluğu bir arada sunan programla birlikte Ar-Ge çalışmalarında hızını artırarak büyüyecek. Yapay zekâ tabanlı çoklu kanal perakende uygulama yönetimi çözümleri sunan yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, Microsoft’un girişim destek programı kapsamına girdi. Microsoft’un girişim inisiyatifi olan Microsoft for Startups Founders Hub programı, girişimlere ihtiyacı olan çeşitli destekleri sağlıyor. REM People, destek ve mentorluğu bir arada sunan bu programla birlikte Ar-Ge çalışmalarında hızını artırarak büyümeyi hedefliyor.

 

 

Destekle neler yapılacak?

 

REM People, söz konusu programla birlikte Microsoft’un tüm yeteneklerini kullanmaya hazırlanıyor. Yazılım geliştirme aşamasında kullanılan araçlar ve yazılımları kapsayan bu destekle birlikte REM People, yazılım çalışmalarında eğitim maliyetlerini düşürürken doğruluk oranını artıracak. Bilgisayarlı görü çalışmalarında test sayısını artırırken müşterilerine daha hızlı ve yüksek hassasiyetli hizmet verebilecek. Microsoft for Startups Founders Hub kapsamında sermayeye ulaşım imkanı sunulurken mentorluk desteği de verilerek teknoloji girişimlerinin yolundaki engeller kaldırılıyor. Her işletmeye özel bir yol haritası geliştirerek uçtan uca destek sağlanıyor. Programa dahil olan start-up’lar Microsoft teknolojilerine ve teknik desteğe ücretsiz şekilde erişiyor. Founders Hub; GitHub ve Teams gibi iş geliştirme ve iş birliği araçlarına ek olarak bir kredi de sunuyor.

 

 

Yerli yazılımla dünyaya açıldı

 

2015 yılında Türkiye’de kurulan REM People, İstanbul ve Dubai’den sonra geçtiğimiz ay Londra ofisini açarak Avrupa’daki büyüme hamlesini güçlendirdi. Tamamen yerli yazılımla global şirketlere yeni nesil perakende analitiği hizmeti sunan REM People, halen 50’den fazla ülkede, alanında lider 120 kuruma hizmet veriyor. REM People, Microsoft for Startups Founders Hub programıyla teknoloji alanında gelişimini hızlandırmayı planlıyor. Yüzde 100 yerli yazılım çözümleriyle yapay zeka ve derin öğrenme yoluyla kurumların verimliliklerini artıran REM People, anlık görüntü tanıma teknolojisiyle saha satış ekiplerinin çektiği fotoğrafları analiz ediyor ve reyonlardaki ürünleri gözlüyor. Yapay zekanın ilerisine geçerek derin öğrenme ile analizler yapan REM People’ın analizleri müşterilerinin daha hızlı aksiyon alması için kullanılıyor.

 

REM People hakkında:

 

REM People, yapay zekâ tabanlı çoklu kanal (omni-channel) perakende uygulama yönetimi çözümleri sunan yeni nesil perakende analitiği şirketidir. REM People'ı rakiplerinden ayıran en önemli özellik, ambalajlı tüketici ürünleri şirketlerinin ve perakendecilerin performanslarını faaliyet gösterdikleri tüm kanallarda takip etmelerini sağlayan entegre çözümler sunmasıdır. REM People, müşterilerinin perakende uygulamalarını ve mağazacılık operasyonlarını, tanzim/teşhir uygulama performanslarını offline, online ve basılı kanallarda izleyerek ‘ürün yolculuklarını’ takip etmelerine yardımcı olur. Perakende Uygulama Yönetimi alanında geliştirdiği %100 yerli 3 SaaS yazılımın yanı sıra ‘Yapay Zeka Tabanlı Gelişmiş Analitik’ ve talebe dayalı olarak ‘Uçtan Uca Araştırma Hizmetleri’ sunar. REM People, Arçelik, Adel Kalemcilik, Anadolu Efes, Arla Foods, Bahlsen, Bayer, Beko, Coca-Cola İçecek, Danone Nutricia, Disney, Mey-Diageo, Evyap, Haribo, Hayat Kimya, Henkel, Huawei, Intel, JBS Seara, Kraft Heinz, Kellogg’s, Kimberly Clark, Microsoft, Mondelez, Nestle, P&G, PepsiCo, Pernod Ricard, Reckitt, Red Bull, Superonline, Turkcell ve Unilever gibi dünya devlerine 50’den fazla ülkede hizmet vererek verimliliklerini artırmayı hedefler.