Geçtiğimiz günlerde 6 aydır birlikte olduğu Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Aslı Enver hamile! Yeni diziye başlayacak olan oyuncu Aslı Enver, hamileliği nedeniyle diziden ayrıldı.

 

Geçtiğimiz hafta sessiz sedasız evlenen Aslı Enver, aile arasında kıyılan sade bir nikah töreniyle evlenmişti. Evlenen çiftin,  nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yapmıştı. Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu Aslı Enver hamile olduğunu açıkladı. Çiftten sürpriz bir haber geldi. Enver, nikah masasına oturduktan bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.

 

Diziden ayrıldı! 

 

Aslı Enver bebek beklediği için "Benim Adım Farah" dizisinde ayrıldı. Aslı Enver Disney Plus için çekilen "Arayış" dizisinin ardından FOX'un "Benim Adım Farah" dizisinde rol almaya hazırlanıyordu. Ancak hamile olduğunu öğrenen oyuncu diziden ayrıldı. Yaşanan bu gelişme üzerine okuma provası da yapan O3 Medya'nın "The Cleaning Lady" uyarlaması için ise nasıl bir yol izleceği merak ediliyordu. Aslı Enver hamileliğinin ilk aylarında olduğu için karnı büyüyen kadar dizinin çekilmesi istendi. 38 yaşındaki oyuncu dizi temposunun hamileliğini riske etmemek için teklifi kabul etmediği konuşuluyor. Dizinin yönetmeni Recai Karagöz yeni kadın oyuncu arıyor.