Türkiye’yi Avrupa da temsil eden Türk futbolcularımız performanslarıyla göz doldurdular. Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun ve Ozan Kabak bu hafta birer gol atmayı başarırken Kaan Ayhan ve Yusuf Yazıcı yaptıkları asistlerle bu hafta ön plana çıktı.

Avrupa’nın en iyi Ligleri’nde forma giyen Türk futbolcular bu hafta attıkları goller ve yaptıkları asistlerle oynadıkları takımlarına önemli katkıda bulundu. Ozan Kabak’ın oynadığı Schalke 04, Bundesliga liginin 11. haftasında Augsburgla oynadığı karşılaşmada Schalke 3-2 Augsburgu yendi. Ozak kabak 71. dakikada golünü atmayı başardı ve takımının maçı 3-2 kazanmasında önemli katkıda bulundu.

Premier Lig’de 11. hafta karşılaşmasında Crystal Palace’a deplasmana giden Leicester City rakibini 2-0 yenmeyi başardı. Çağlar Söyüncü 57. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü atmayı başardı. Bu golle birlikte Premier Lig maçında Mustafa İzzetten sonra gol atmayı başaran ikinci Türk oyuncu oldu. Genç futbolcu Enes Ünal’ın renklerini formasında taşıdığı La Liga ekibi Real Valladolid, kendi sahasında Mallorcayı 3-0 yendi. Genç futbolcu 50. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çevirmeyi başardı ve bu sezon ilk golünü atmayı başardı.