Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun geçtiğimiz günlerde eşi Volkan Aslan ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Tüp bebek tedavisi gören Coşkun tedavi süreci hakkında konuştu.

 

Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun uzun zamandır sahnelerden uzaktı.  3 yıl önce Volkan Aslan ile evlenen oyuncu tüp bebek tedavisi görüyor. Eşiyle beraber Nişantaşı'ndaki City's'de kameralara yansıdı. Yıllar tedavi gören şarkıcı tedavisi hakkında konuştu. "Tüp bebek tedavimden dolayı sahnelerden uzak kaldım. Tedavim devam ediyor şu an. İnşallah bitecek az kaldı” dedi. Aylin Coşkun yıllardır çocuk sahibi olmaya çok uğraştığını belirtti. “Olmuyor şu an deniyoruz 16 kilo aldım. Tedaviler devam herkesten dua istiyorum. Kanser hastalarıyla aynı streste gidiyormuş tüp bebek tedavisi 1,5 yıldır çok uğraşıyorum. Eğer çocuğum olmazsa 10 tane daha kedi alacağım" demişti. 

 

Aylin Coşkun'dan yeni şarkı mı geliyor? 

 

Coşkun, yeni şarkılar yapmak istediğini söyledi."Ersay Üner’den şarkı bekliyorum. Sinan Akçıl’a da şarkı yapması için para verdim. Üstünden çok zaman geçti. Ama şarkı hâlâ ortada yok. Paramın üstüne yattı.” diyen şarkıcı hala şarkı beklediğini açıkladı.