Sarı lacivertlilerde Dick Advocaat'ın takımdan ayrılacak olması nedeniyle takımın başına yeni bir antrenör arayan Fenerbahçe'de gündeme gelen yeni isim Süper Lig'de Başakşehir ile fırtına gibi esen Abdullah Avcı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp yöneticileriyle görüşerek "Göksel Başkan'a Abdullah Avcı için teklif yapacağım." dedi.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, yönetimden gelen baskılara rağmen Aykut Kocaman'ın geri dönüşüne çok sıcak bakmadı ve sezona damga vuracak bir teklifi masaya yatırdı.

"GÖKSEL BAŞKAN'A TEKLİF YAPACAĞIM"

Başakşehir'le başarıdan başarıya koşan Abdullah Avcı'yı çok beğendiğini belirten Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına konuyu açarak "Göksel Başkan'a teklif yapacağım" dediği iddia edildi.

Sarı-lacivertli yöneticilerin de onayını alan Yıldırım'ın Abdullah Avcı için yakın zamanda İstanbul ekibiyle temasa geçeceği öğrenildi.

ÖNCE AVCI SONRA FUTBOLCULAR

Avcı'nın Fenerbahçe'nin başına geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirten Aziz Yıldırım, tecrübeli teknik adama imza attırdıktan sonra Başakşehir'den bazı futbolculara da sarı-lacivertli formayı giydirmek istediğini belirtti.

HAKAN ÜNSAL İSE GALATASARAY DEDİ

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'u eleştiren Hakan Ünsal, gelecekte Galatasaray'ın hocasının Abdullah Avcı olacağını açıkladı. Galatasaray'da UEFA Kupası kaldırmış olan Hakan Ünsal, gelecekte Galatasaray'ın hocasını açıkladı.

YENİ HOCA ABDULLAH AVCI

Doğru kararın Abdullah Avcı olacağını belirten Ünsal, "Abdullah Avcı, için söylenecek şey, Galatasaray'ın gelecekteki hocası olduğudur. Son 2 yılda takımına yaşattığı değişim ve dönüşüm müthiş. Hem kendisi hemde takımı gelişti ve çok farklılaştı. Birikimi ve yaşadığı tecrübe, artık onu üst kademeye taşıyarak büyük takım hocası olmaya götürüyor. Galatasaray için yeni bir şeyler söylemenin ve tercih etmenin zamanı geldi artık." dedi.(internetingazetesi)