Son olarak Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan ve dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.

 

Umut Ünver haberine göre; Son olarak Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan ve dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.

Daha önce 'Ezel', 'Kuzey Güney', 'Ufak Tefek Cinayetler' gibi yapımlarda rol alan Bade İşçil, geçtiğimiz aylarda Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olmuştu. Anne olduktan sonra hayata bakışının değiştiğini hissettiğini belirten ünlü isim, "Azur öncesini hiç hatırlamıyorum gibi bir şey. Hep o varmış, onunla bir bütünüm gibi hissediyorum. Çocuk benden bağımsızlaştı ama ben kopamıyorum" demişti.