Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i istiyor

Başakşehir mağlubiyeti taraftarları çıldırttı ve sosyal medyada kampanya başlatıldı. Fatih Terim'in geri dönmesi için binlerce tweet atılırken, bir grup yönetici de Tudor ile daha fazla zaman kaybedilmemesini istiyor.

Fenerbahçe beraberliği ve Trabzonspor yenilgisinin ardından kritik Başakşehir maçında Galatasaray’ın 5-1 yenilmesi, Sarı-Kırmızılı futbolseverleri isyan ettirdi. Teknik direktör İgor Tudor ile takımın hedefe ulaşamayacağını düşünen taraftarlar, sosyal medyada kampanya başlattı. Hemen hemen bütün taraftar grupları, Fatih Terim’in yuvaya döndürülmesi için mesajlar yolladı. A Milli Takım’daki görevinden alındıktan sonra boşta olan ve ailesiyle vakit geçiren Terim, Trabzonspor’un Rıza Çalımbay’dan önce kendisine yaptığı teklifi kabul etmemişti. 3. döneminde Cim Bom’a 2 lig şampiyonluğu ve 2 de Süper Kupa kazandıran İmparator’un 4. kez göreve getirilmesi için kulübün resmi hesabına binlerce tweet atıldı.

Başkan’a baskı var... 

Fatih Terim konusu sadece taraftar isteğinden ibaret değil. Alınan bilgiye göre bir grup yönetici de Tudor ile daha fazla zaman kaybedilmemesini istiyor. Takım hala liderken Fatih Terim’le anlaşılması gerektiğini savunan idareciler, Başkan Dursun Özbek’e bu konuda baskı yapıyor.