Beşiktaşlı taraftarların dönmesi içi beklediği Talisca için Çin’den şok edici bir açıklama geldi. Talisca Beşiktaş’a geri dönmüyor.

Çin’den gelen açıklamalara göre çıkan son haberlere göre Brezilyalı yetenekli futbolcu Anderson Talisca’nın takımdan ayrılma gibi bir konunun söz konusu olmadığını ve Guangzhou Evergrande futbol takımının ciddi bir yatırım yaptığı oyuncusunu göndermeyi düşünmediğini söyledi.

Sambaca’nın 2022’ye kadar kulübüyle imzaladığı sözleşme ve kulübünün 20 milyon euroluk yatırımı nedeniyle oyuncunun kiralık olarak ayrılmasının bile imkânsız olduğu kaydedildi. Bu haber Beşiktaş taraftarlarında büyük bir yıkıntıya sebep oldu.

Beşiktaş’ta da büyük başarı gösteren Brezilyalı futbolcu Talisca bu sezon Çin’de ki takımı Guanzhou Evergrande de 12 maçı sakatlığı nedeniyle kaçırdı. 24 maçta forma giydi ve katıldığı maçlarda 13 inanılmaz gol attı.

Üç haftayı geride bırakan Çin Futbol Liginde heyecanlı bir şampiyonluk yarışı nefes kesen bir hale geldi. Bu yarışta, zirveye oturan futbol takımı 63 puan ile Anderson Talisca’nın takımı GuanzhouEvergrande yer alıyor.