Siyah beyazlı futbol kulübü, deneyimli oyuncu Talisca’yı tekrardan Beşiktaş futbol takımında görmek için Yıldız futbolcunun kiralanması için 2 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumunda. Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi siyah beyazlı futbol takımına direk katkı sağlayabilecek taraftarları tekrardan tribünlere bağlayacak futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi. O yüzden yıldız futbolcu Anderson Taliscayı kiralamak için transfer girişimlerine başladıklarını ifade etti. 

Bir haber sitesine göre; Siyah beyazlı takımda 2 sezon boyunca kiralık oynadıktan sonra 21 milyon dolarlık satın alma opsiyonuyla alamadıkları için yıldız futbolcu Çin’in yolunu tutmuştu Beşiktaş kulübü tekrardan Taliscayı transfer ederse 1.5 yıl aradan sonra tekrardan Beşiktaş formasını giyecek.

 Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi transferle ilgilenen kişilerle bir toplantı düzenledi. Toplantı neticesinde Ocak ayı transfer döneminde Taliscayı transfer etmeğe karar verdiler. Bu transfer haberi sonucunda futbol kariyerine Çin’de devam eden Talisca, Beşiktaş’a sıcak baktığını söyledi. Bu haber Beşiktaş yönetimi sevindirdi. Beşiktaş kulübü Taliscayı transfer etmek için Ljajici satmayı planlıyor. Oradan gelecek parayla da Taliscayı transfer edecekler.