Beşiktaş, Talisca’yı kaybetmek üzere. Liverpool ve Manchester United Talisca’nın serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğunu Benfica’ya bildirdi. Bu gelişme deprem etkisine yol açtı. Kara Kartal'a Talisca'dan kötü haber... Siyah-Beyazlı takımın bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali arttı.

İngiliz kulüplerinden Manchester United ve Liverpool'un Talisca'yı transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi. 2 kulübün Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca'nın serbest kalma maddesi olan 23 milyon Euro'yu ödemeye hazır olduğunu Benfica'ya ilettiği öne sürüldü.

Bu durum Siyah-Beyazlı cephede şok etkisine neden oldu.

GELİŞMELER YAKINDAN İZLENİYOR

Beşiktaş Talisca'yı 2 sezon kiralamasına rağmen bu oyuncunun sözleşmesindeki, "23 milyon Euro teklif eden bir kulüp olursa Benfica Talisca'yı satabilir" maddesi nedeniyle Brezilyalı yıldızı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
Yönetim gelişmeleri yakından takip ederken Talisca'nın gitme olasılığına karşı yeni bir plan yapacak.

YÖNETİMDE MORALLER BOZULDU

Beşiktaş Yönetimi Talisca'dan gelen haberle sarsıldı. 2 yıllık planlarını Brezilyalı oyuncu üzerine kuran Siyah-Beyazlı yönetim şimdiden Brezilyalı futbolcunun alternatiflerini konuşmaya başladı.
Beşiktaş scout ekibi titiz bir çalışmanın içine girdi.(mynet)