Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde olağan idari ve mali genel kurul toplantısı 2 Kasım Pazar günü yapılacak.
Kulüp üyeleri, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak genel kurulda bir araya gelecek.

Toplantının ilk bölümünde divan kurulunun seçilmesinin ardından, mevcut yönetim kurulu tarafından idari ve mali faaliyet raporları sunulacak.
Denetim Kurulu’nun raporunun okunmasının ardından, yönetim ve denetim kurullarının ibrası için oylama yapılacak.

Kurulda ayrıca 1 Haziran 2024 – 31 Mayıs 2025 dönemine ait bütçe görüşülecek ve 2025–2026 konsolide mali yılı için öngörülen gelir-gider planlaması üyelerin onayına sunulacak.

Genel kurul, Beşiktaş yönetimi için önemli kararların alınacağı bir döneme denk geliyor.
Kulübün son yıllardaki mali performansı, borç dengesi ve sportif hedefleri dikkate alındığında, toplantının kulübün gelecek vizyonu açısından büyük önem taşıdığı belirtiliyor.
Üyelerin yüksek katılım göstermesi bekleniyor.