Kanal D ile yollarının ayrılmasından sonra Beyazıt Öztürk de youtube kanalına ağırlık vermeye başladı. O Ses Türkiye jüri üyeliğinden sonra Beyaz Show programı ile yine ekranlarda olacağını duyuran ünlü şovmen bir yandan da youtube fenomenliğine alışıyor.

Çekimleri yaparken youtube fenomenlerinin çokça kullandığı klişe sözlerle video çekimine başlayan Beyazıt Öztürk komik videolara imza atıyor.
En son Yılmaz Erdoğanla söyleşi yapan Beyazıt Öztürk, doğal hallerini kanalında yayınlamaktan oldukça keyif almışa benziyor. Dilerseniz Beyazıt Öztürk'ün Yılmaz Erdoğanla yaptığı söyleşiye bir göz atalım.

Beyaz elinde selfie kamerası ile Yılmaz Erdoğan'ın yanına gidiyor, Yılmaz Erdoğan: "bu ne biçim kamera geç içeri geç" diyerek şakasını yapıyor. Yılmaz Erdoğan durumu biraz garipsediğini itiraf ediyor: "Sen şimdi fenomen mi oldun, senin programa gelince bin kişi oluyordu o biiirr... diyerek bizi anons ediyordun şimdi burda böyle hangi arkadaşlar izleyecek bunu" diye ünlü şovmeni tiye alınca Beyaz da altta kalmıyor: "200 bin abonem var o yüzden konuşurken biraz saygı çerçevesinde konuşursak..." diye esprisini yapıyor.

Yılmaz Erdoğan ile keyifli bir sohbet yapan Bezay, şakayla karışık da olsa Erdoğan'a youtube konusunda tavsiye vererek; "bu işin geleceği var, bu işi gerçekten yapman lazım, otur ciddi ciddi düşün, bu işin sonunda gelecek var, gelecekte de sen hala bir yerde olmak istiyorsan bu youtuber işini mutlaka yap" ifadelerini kullandı. Bu sözlerinden aslında geç de olsa Beyazıt Öztürk'ün gerçekten bu işe asılacağını anlıyoruz. 

Beyaz kanalında halkla buluşmalarından gittiği mekanlara kadar birçok videoyu paylaşacağı gibi ünlü çevresini de kullanarak abonelerinin beklentisini karşılayacak gibi gözüküyor. Ünlü şovmen Beyaz'la adlı kanalında her pazartesi saat 11:00'de yeni video yayınlayacağını duyurdu. Tabi sürekli abone sayısı artan Beyaz, kanalında en son 300 bin aboneye yaklaştı.

Kaynak: demokrasigazetesi.com