Kayserispor futbol takımının ligde kötü sonuçlar almasından dolayı teknik direktörlük görevinden istifa eden  Samet Aybaba’nın görevine tecrübeli teknik adam Bülent Uygun ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

İstanbul Mobilya Kayserispor Samet Aybaba’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bülent Uygunun geldiğini Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından sosyal medya platformunda konuyla ilgili açıklama yaptı. “Kayserispor futbol takımımıza hayırlı olsun Takımımızın başına deneyimli teknik direktör Bülent Uygun ile sezon sonuna kadar anlaşma yapmaya karar verdiklerini duyurdu. Deneyimli teknik direktör Bülent Uygun en son çalıştırdığı Türk futbol takımı Osmanlıspordu. Türkiye Leh’inde 2017 yılında Osmanlısporu çalıştırdıktan sonra Katar’a giden Bülent Uygun Katar’ın El-Gharafa ve El Rayyan takımlarında teknik direktörlük yapmıştı.

Kayserispor futbol kulübünün başarısız kötü bir sezon geçirmesinden dolayı teknik direktör Hikmet Karaman 6 Ekim’de istifa etmişti. 11 Ekim’de de göreve Samet Aybaba gelmişti Samet Aybaba da takımın kötü gidişatını düzeltemeyince 28 Ekim’de istifa etti ve yerine Bülent Uygun geldi.