CHP'li Cemal Canpolat sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda CHP İstanbul İl Başkanı adaylığını açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

CHP'li Cemal Canpolat sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda CHP İstanbul İl Başkanı adaylığını açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. CHP'li Cemal Canpolat sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda CHP İstanbul İl Başkanı adaylığını açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

CHP'de Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. CHP'de 8 Ekim'de yapılması beklenen İstanbul İl Kongresi'nde Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik'in ardından eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da aday olduğunu açıkladı.

 

Canpolat, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

"Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım. Geçmişte başardık! İstanbul’da bu rejime HAYIR dedik. Yine başaracağız. Gelin büyük hikayemizi birlikte yazalım… 27 Eylül Çarşamba günü saat 18:00’de tüm yol arkadaşlarımı İstanbul İl başkanlığımıza bekliyoruz.”

 

KILIÇDAROĞLU'NUN ONAYINI VE DESTEĞİNİ ALDI

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek adaylık için onayını istediğini belirten Canpolat, Kılıçdaroğlu'nun onay verdiğini ve kendisini destekleyeceğini ifade ettiğini söyledi. Değişimcilerin adayı olduğu ifade edilen Özgür Çelik ismi üzerinde bir uzlaşı olduğu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bu isme 'evet' diyeceği yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirten Canpolat, bunun bir algı olduğunu söyledi.

 

'YÜZDE 100 KAZANACAĞIZ’

 

Aday olmayı planlayan başka isimlerin de kendisi lehine adaylıktan çekildiğini belirten Canpolat, “Yüksek olasılıkla iki adaylı bir yarış olacak ve biz yüzde 100 kazanacağız” dedi

 

İşte o paylaşım;

 

cemal canpolat chp istanbul il baskanligi icin adayligini acikladi