Son dönemde verdiği konserlerle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Coşkun Sabah ile müzisyen Hüsnü Şenlendirici imza attıkları jest ile engelli vatandaşlarının yüzlerini güldürdüler. 

 

Son dönemde verdiği konserlerle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Coşkun Sabah ile müzisyen Hüsnü Şenlendirici imza attıkları jest ile engelli vatandaşlarının yüzlerini güldürdüler. Son dönemde verdiği konserlerle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Coşkun Sabah ile müzisyen Hüsnü Şenlendirici imza attıkları jest ile engelli vatandaşlarının yüzlerini güldürdüler. 

 

husnu senlendirici ve coskun sabah tan anlamli bagis

 

Enstrümanlarını Engelliler'in yararına bağışladılar!

 

Bu yıl Boyut Çelik Kapı ana sponsorluğu ve Wow İstanbul Hotel mekan sponsorluğunda 13. kez düzenlenecek olan Engelsiz Yaşam Vakfı "Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde iki ünlü sanatçının müzik aletleri "Engelli Bireyler" yararına açık artırmada satışa sunulacak. Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan yaptığı açıklamada Coşkun Sabah'ın hit şarkılarını çaldığı klasik udu, Hüsnü Şenlendirici'nin ise yıllarca sahnelerde kullandığı klarneti vakfa bağışlayarak "Engelli Bireyler" için ödül töreni gecesi açık artırma ile satılmasını istediklerini belirtti. 17 Ocak gecesi Kamuran Akkor, Turgay Tanülkü, Perihan Savaş, Halil Ergün ve Bahar Öztan, Yaşam Boyu Onur Ödüllerini alacaklar.

 

husnu senlendirici ve coskun sabah tan anlamli bagis

 

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Boyut Çelik Kapı ana sponsorluğunda, Wow İstanbul Hotel'de düzenleyeceği "Yılın En İyileri Ödül Töreni" 17 Ocak gecesi yapılacak. Vizyon Production tarafından organize edilen ve sunuculuklarını Wilma Elles ile Tayyar Işıksaçan'nın yapacakları gecede müzik, sinema, tiyatro, TV dünyasından isimler "En İyiler" ödüllerini alacaklar. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da gecede "Engelli Bireyler" yararına gelir elde etmek amacıyla bir açık artırma da düzenleniyor. Bu yılki açık artırmada müzik dünyasının iki önemli isminin sahnede yıllarca kullanmış oldukları enstrümanları satışa çıkacak.

 

Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan yaptığı açıklamada Coşkun Sabah'ın yıllarca hit şarkılarını besteleyip çaldığı klasik udu, Hüsnü Şenlendirici'nin ise yıllarca sahnelerde kullandığı klarnetini vakfa bağışlayarak "Engelli Bireyler" için ödül töreni gecesi açık artırma ile satılmasını istediklerini belirtti. Koleksiyonerler ve enstrüman meraklılarının dikkatini çekeceği açık artırmanın oldukça ilgi göreceğini belirten Atilla Kaplakarslan geceye ilginin yoğun olduğunu söyledi. Kırka yakın ödülün sahiplerini bulacağı önemli gecede ayrıca sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş emeği geçmiş beş önemli isim de "Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü" alacaklar. Bu yıl Kamuran Akkor, Turgay Tanülkü, Perihan Savaş, Halil Ergün ve Bahar Öztan, Yaşam Boyu Onur Ödüllerini alacak isimler oldular. Coşkun Sabah ayrıca gecenin finalinde ise canlı sahne performansıyla davetlilere müzik ziyafeti yapacak.