Önceki gün İstinye'de görüntülenen ünlü şarkıcı Demet Akalın, kıyafetiyle çok  konuşuldu.Kendisine rüküş denmesini kaldıramayan Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Demet Akalın'ın tepki göstermesine Ayşe Baceoğlu, tepki gösterdiler.

 

Demet Akalın'ın logolu tarzı rüküş bulundu. Demet Akalın, kendisine rüküş denmesine çok sinirlendi. Akalın, bu yoruma tepki gösterirken "G.tünü başını açarsan cesur!! Gazeteciye göre rahat giyindiğim için rüküş!! Size göre yaşamıyorum oh canım sağolsun" deyince tepki gördü. 

 

 

Bu yorumu gören Ayşe Baceoğlu ise "Bunu söyleyen de hiç bikinili mayolu klibi yok, hiçbir zaman da dekolte giymedi bravo!" diyerek tepki gösterdi. Baceoğlu'na destek geldi ve bir takipçi de "Abla şimdi göbekli saldı kendini. Olmazsa bir tane kapalı kıyafet giymez" dedi. Demet Akalın bu yoruma çok sinirlendi ve şoke eden sözler söyledi. Şarkıcı bu yorumu yanıtında "Ah canım artık anneyim. Affedersin cinsel organımızı da milletin ağzına sokmayalım sahnede ya da sokana cesur diyorsan bana bir şey deme" dedi.