Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert cevap!

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanma davaları çekişmeli bir şekilde sürerken çiftin arasındaki sular da bir türlü durulmuyor.

İbrahim Kutluay, geçtiğimiz günlerde Demet Şener için avukatı aracılığıyla bir basın açıklaması yaptı. Kutluay Avukatı Salim Baki aracılığıyla şu açıklamayı yapmıştı: “Demet Şener boşanma davasında normal bir tazminat değil, bunun çok üzerinde hatta Türk Hukuku’nun kabul ettiği ölçütlerin 20-30 misli tutarında maddi-manevi tazminat talep etmiştir. Son 8 ayda taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştır. Anlatılanların tamamı hakikatin tersidir. Arzumuz, Demet Şener’in kendisini unutturmamak için basını, sebepsiz zenginleşme için de mahkemeyi vasıta olarak kullanma çabasından vazgeçmesidir.”

Kutluay'ın "Gündemde kalmak için 'basını', sebepsiz zenginleşmek için de 'mahkemeyi' kullanan Demet Şener, bundan vazgeçerse dava sonuçlanır" sözlerine Demet Şener'den yanıt gecikmedi.

DEMET ŞENER: 16 YIL BOYUNCA ÇALIŞMAYA DEVAM ETSEYDİM

"İki insan çeşidi vardır. Zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, zaman geçtikçe yüzsüzleşen" sözünü paylaşan Şener, ardından şunları yazdı:

"Yaşadıklarımın 10'da birini bilmiyorsunuz. Ben affettim. Onu Allah affetsin. Avukatına bu yüzsüz açıklamayı yaptırmasına ise şaşırıyorum. 16 yıl boyunca çalışmaya devam etseydim bu paraların çok daha fazlasını kazanırdım zaten. Tazminatlar kişinin mal varlığına göre istenir. Koskoca Kezban Hatemi ve Aslı Hatemi de herhalde bu tazminatı kafalarına göre uydurmadı. Bahsettiğimiz kişi devlet memuru değil."