Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve oğlu Luca Kartal'a kavuşmasıyla gündemde olan sosyetik güzel Dila Tarkan'ın doğum sonrası hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtulduğu katıldığı düğünde ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve oğlu Luca Kartal'a kavuşmasıyla gündemde olan sosyetik güzel Dila Tarkan'ın doğum sonrası hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtulduğu katıldığı düğünde ortaya çıktı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve oğlu Luca Kartal'a kavuşmasıyla gündemde olan sosyetik güzel Dila Tarkan'ın doğum sonrası hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtulduğu katıldığı düğünde ortaya çıktı. 

 

Doğum sonrası kilolarından kurtuldu!

 

Ağustos ayında doğum yapan ünlü güzel verdiği doğum kiloları ile dikkat çekti. Bu kadar kısa sürede eski fit haline dönen Tarkan çok konuşuldu. Sosyete ünlüsü Tarkan, 25 Mart'ta  Dağhan Doğruer ile evlendi. 27 Ağustos'ta kucağına aldığı oğlu Luca Kartal dünyaya gözlerini açmıştı.Engincan Ural ile Merve Kaya’nın Bodrum’daki düğününe katılan yeni anneyi görenler hayret etti. Hamilelik döneminde aldığı kilolardan hızla kurtulan Dila Tarkan, eski formuna geri döndü. Dila Tarkan'ın eşi Dağhan Doğruer, düğünde dans etti, adeta düşman çatlattı.