Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bulunduğu projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak dijital platforma çekilen Kal filmi yayınlanmıştı. Şimdi ise gindeme özel hayatıyla girdi. Yaklaşık 2 yıldır beraber olduğu Thor Saevarsson'dan ayrıldığı iddia edildi. Çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile ayrıldığı konuşuluyor. Ekranların aranılan yüzlerinden olan Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson, ayrıldığı iddia edildi. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson, aldığı ayrılık kararı ile magazin gündeminde şok etkisi yarattı. Deniz'in nişanlısının kıskançlığından sıkıldığı ve bu nedenle yüzük attığı konuşuluyor. Güzel oyuncu, ayrılık haberlerinin ardından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Çukur dizisinde hayat vermiş olduğu Sena karakteri ile geniş kitlelere hitap eden ve adını sıkça söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda nişanlandığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yapıyordu. Ancak Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

 

Dilan Çiçek Deniz ile nişanlısının ayrılık nedeni 

 

Üç çocuk babası Thor ile nişanlanan güzel oyuncu, ayrılık kararı aldı. Deniz'in ilişkisini gözlerden uzak yaşadığı nişanlısının kıskançlıklarından bunaldığı için ilişkisini bitirdiği ileri sürüldü. Düğün hazırlığı yaparken nişan atan Deniz'den ayrılık haberlerine henüz bir açıklama gelmedi.