Sosyal medyada hakkındaki iddialarla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ile birlikte kamera karşısına geçerken haklarındaki kara para aklama iddialarına çarpıcı yanıtlar verdi. 

 

Sosyal medyada hakkındaki iddialarla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ile birlikte kamera karşısına geçerken haklarındaki kara para aklama iddialarına çarpıcı yanıtlar verdi. Sosyal medyada hakkındaki iddialarla gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ile birlikte kamera karşısına geçerken haklarındaki kara para aklama iddialarına çarpıcı yanıtlar verdi. 

 

OdaTV'de yer alan habere göre; Çalışanlarına altın verme, saçlarına dolar takma ve etrafa para saçma görüntüleriyle sık sık gündeme gelen Dilan Polat, en son eşi Engin Polat’ın kendisine özel uçak kiralamasıyla gündeme geldi. Dilan Polat’ın, “günlük 750 bin TL harcama” açıklamasının ardından ünlü ekonomistler, finansal piyasalar uzmanları ve gazeteciler bu duruma tepki göstermiş, maliyenin bu kazancı denetlemesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

 

dilan polat kara para iddialarina yanit verdi ohh ohhh

 

Dilan Polat ile eşi Engin Polan, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir videoda, hesaplarının incelendiğini açıkladı. Engin Polat, “Bir bu zamana kadar, kurulduğumuzdan beri ön planda olduğumuz için her senemiz inceleniyor. 18, 19, 20, 21, 22 bunlar incelendi, hiçbir sıkıntı görülmedi, devam edildi. Şimdi de kamuoyu baskısından dolayı… Tabii ki de herkes işini yapacak… Yine istediler defterlerimizi alnımız ak bir şekilde veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Dilan Polat ise, eşinin sözlerinin ardından “Okay mi, oldu mu. Ağlayacak mısınız” şeklinde tepki verdi. Engin Polat, sözlerinin devamında “Ve bir şey çıkmayacak çünkü biz yaptığımız işi biliyoruz. Ama nerede anlayacaklar mesela o arkadaşlar, başlarına çanak tutan kişiler. Bize hiçbir şey olmayacak, büyümeye devam edeceğiz ya… Orada görecekler ve 2024’ün sonunda 200 tane ryzen şen mağazasını piyasalara inince ve başka sektörlerde de büyüyünce zaten göreceksiniz.” Şeklinde konuştu.

 

Eşinin sözlerinin ardından “Ohhh… ohhhhh” şeklinde tepki veren Dilan Polat, cep telefonunun kamerasına bağırarak, “Yeter… Yeter. Ohhh” dedi. Dilan Polat, başka bir zamanda tek başına çektiği bir videoda ise, “Arabamdan dolayı mı? Ferrariden dolayı mı, Range’ten dolayı mı, evimden dolayı mı neyden dolayı, iş yerimden dolayı mı. Yoksa 130 şubeyi işletiyoruz bu kadar iş üretimimiz var diye mi? 130 şubenin yanı sıra kozmetik fabrikamız var diye mi, okulumuz, akademimiz var diye mi, 18 villalık proje satıyoruz diye mi?” dedi.