'Dr. Oz' olarak tanınan dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün oğlu Oliver hayatını sevgilisi Katie Ballentine Flinn ile birleştirdi. 

 

'Dr. Oz' olarak tanınan dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün oğlu Oliver hayatını sevgilisi Katie Ballentine Flinn ile birleştirdi. 'Dr. Oz' olarak tanınan dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün oğlu Oliver hayatını sevgilisi Katie Ballentine Flinn ile birleştirdi. 

 

dr.oz mehmet oz un oglu oliver hayatini katie ballentine flinn ile birlestirdi

 

Oğlu Oliver evlendi!

 

Dünyaca ünlü doktor bu kez kendi özel hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı. Ünlü doktor tek erkek evladının en mutlu gününe yani düğününe tanıklık etti. Hayatını ABD'de sürdüren 63 yaşındaki Türk doktor Mehmet Öz oğlu Oliver'ın mürüvvetini gördü. Öz ile karısı Lisa'nın tek oğlu olan Oliver "hayallerimdeki sevgili" dediği Katie Ballentine Flinn ile geçen hafta sonu düzenlenen bir törenle evlendi.

 

Mehmet Öz mutlu haberi Instagram sayfasından duyurdu: Ünlü doktorun "Oğlum Oliver bu hafta sonu evlendi" mesajıyla yaptığı bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda tebrik ve beğeni mesajı geldi. Bu arada Mehmet Öz, oğlunun mutlu gününde kendisinin ve eşi Lisa'nın yıllardır sürdürdüğü mutlu evliliğine de gönderme yaptı. Oğlu Oliver adına ne kadar mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Öz, Lisa ile evlenmesini de "hayatında verdiği en iyi karar" olarak nitelendirdi.