Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'den müjdeli haber! Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan 48 yaşındaki şarkıcı evleniyor mu? Kuzey Iraklı genç iş insanı Rassan Khoshnaw ile nikah masasına mı oturuyor?

 

Bir süredir adı 28 yaşındaki Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile anılan şarkıcı Ebru Gündeş, dün akşam sevenleriyle buluştu. Kendisinden 19 yaş küçük Khoshnaw'dan evlilik teklifi aldığı ve yakın zamanda nikâh masasına oturacağı iddialarıyla gündeme gelen ünlü isim, çıkan haberlere sahnede yanıt verdi. İddialara göre; Rassan Khoshnaw, Dubai'deki meşhur bir otelin en üst katındaki kral dairesini tutmuş ve 1.8 milyon dolara aldığı tektaş yüzükle Gündeş'e evlenme teklif etmişti.

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Ünlü şarkıcının gözyaşları içinde 'evet' dediği söylenmişti. Gündeş, uzun bir aranın ardından sessizliğini bozdu. Önceki akşam Günay Restaurant'da sahne alan şarkıcıyı, meslektaşı Demet Akalın dinlemeye gitti. Akalın herkesin içinde "Evlilik var mı?" diye sorunca Gündeş özel hayatı hakkında ilk kez konuştu. Nikâh masasına oturmadığını söyleyen Gündeş, “Benimle ilgili çok konuşurlar. Hakkımda yalan dolan çok iddia var. Beş senedir konuşmuyorum” ifadelerini kullandı.