Kaleme aldığı ekonomi ve yatırım yazılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Paramedya yazarı Metin Yüksel Fenerbahçe’nin tarihi başarısıyla ilgili yazıyı kaleme aldı!

 

Kaleme aldığı ekonomi ve yatırım yazılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Paramedya yazarı Metin Yüksel Fenerbahçe’nin tarihi başarısıyla ilgili yazıyı kaleme aldı. Kaleme aldığı ekonomi ve yatırım yazılarıyla geniş bir okuyucu kitlesi tarafından takip edilen Paramedya yazarı Metin Yüksel,  son yazısında Fenerbahçe'nin tarihi başarısı hakkında çarpıcı bir yazı yazdı!

 

İşte Metin Yüksel'in Paramedya'daki o yazısı:

 

Fenerbahçe 9.cu haftada tavan kapatarak, daha önce kendisine ait olan 8 haftalık tavan serisini kırdı ve ‘lig tarihinde sezona en iyi başlayan takım’ unvanını aldı. Fenerbahçe’de coşku sürüyor, ancak dün GALATASARAY seyircisinin 29 Ekim coşkusu da olmalıydı. Eksik kaldı. Yazıma HATAYSPOR’dan başlamak istiyorum. 8 Şubat’ta yaşanan ve ülkemizi yasa boğan deprem enkazından çıkıp, acılara bir nebze olsun ilaç olan HATAYSPOR ve VOLKAN DEMİREL için kocaman bir alkış. Şehrin hüzünlü coğrafyasında acıları hafiflettikleri için, bir şehrin futbol takımının o şehir için ‘Ayakta Kalmanın’ timsali oldukları için.

 

SİMON KUPER’in ‘Futbol Asla Futbol Değildir’ adlı kitabın adı ile ifade edersek futbolun farklı kültürler, politika ile olan ilişkisi ve ekonomik etkileri dikkate alındığında Şehirlerimizin marka değeri oluşturmasında ne kadar önemli olduğu görülecektir. Bu nedenle Belediye Başkanları, şehrin iş insanları ve ileri gelenleri şehir takımlarına sahip çıkmalıdırlar.