Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizi filmi Elif, yeni yüzleri oyunculuk dünyasına kazandırarak da dikkat çekiyor. 

Yeni sezon için yaklaşık 400 aday arasından güzelliği ve oyunculuk kabiliyetiyle sıyrılan Ece Baliç, Elif isimli dizinin 5. sezondaki masum yüzü oldu. Ekranların yaşayan günlük yapımı Elif sosyal statüsü yüksek kesim ve mahalle hayatını ekranlara taşırken senaristlerin gerçekçi yaklaşımıda izleyicide inandırıcılığı üst düzeyde tutuyor. 

Elif dizisinin yeni star adayı Ece Baliç, Eric Morris tekniği ile kamera önü oyunculuk eğitimini Tunay Gözdenden aldı. Oyunculukta hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Ece Baliç Bu mesleğe başkoymus olan birinin kendini sürekli geliştirmesi,vizyonunu geniş tutması gerektiğini düşünüyorum . Sürekli okumalı , sürekli izlemeli sürekli çaba göstermeli diyerek başarı için çizdiği yolu özetledi. Aslı karakteriyle 5. sezonunda Elif isimli günlük diziye dahil olan Ece Baliç “Aslı karakteri, çok iyi çok yardımsever kalbinde kötülük olmayan bir karakter , iyiliği anlatan iyiliği öğütleyen sevgi dolu biri olduğu icin benzer yönlerimizde var” dedi. 

Öte yandan rolüne hazırlanışını da şöyle anlattı Oynayacağım karakter bir öğretmen. Bu yüzden kendi öğretmenlerimle konuştum . Öğrencilerine yaklaşımlarını anlamaya çalıştım . Bu da karaktere yoğunlaşmamda yardımcı oldu . Ama ilerleyen bölümlerde karakterin daha da oturacağını ve sevileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Daha yolun çok başında bir oyuncu olduğunu ve sevilen , örnek alınan ve sonraki nesillere güzel izler bırakacak bir oyuncu olmak istidiğini de sözlerine ekleyen Ece Baliç, 5. Sezonda Elif dizisinin izleyicisne sunacağı güzel sürprizlerden biri olacak.