Beştepe'de din görevlilerini ağırlayan Erdoğan, Batman'da şehit düşen 7 askerimizin kanının yerde kalmayacağını dile getirerek"Öfkemiz büyüyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlileri ile bir araya geldi. Erdoğan, Batman'da şehit düşen 7 askerimizin kanının yerde kalmayacağını vurgulayarak "Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu olaylar bizim hırsımızı da özellikle düşmanımıza karşı olan kinimizi de artırmaktadır." dedi.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANLARINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ"

''Bugün Batman'da 7 askerimizin şehadetini anmadan geçemeyeceğim. Bu 7 şehidimizin ruhları için birer Fatiha okuyalım. Aynı zamanda tüm şehitlerimiz için. Bu mücadeleyi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz sürdüreceğiz. Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu olaylar bizim hırsımızı da özellikle düşmanımıza karşı olan kinimizi de daha da fazlasıyla artırmaktadır. Bunu da bilmelerini tekrar hatırlatıyorum..''