Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime 1 gün kala Haliç Kongre Merkezi'nde "iş adamları ile buluşma" programında davetlilere ve basına hitaben konuştu.

"Siyaset bir meslek değil, kendini ülkeye ve millete hizmete adamanın adıdır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantının satır başları şöyle;

“Teröristlerin etkisiz hale getirildiklerini görüyorsunuz”

Konuşmasında terörle mücadele vurgusu yapan Cumhurbaşkanı, “teröristlerin en üst kademesindekilerin nasıl etkisiz hale getirildiklerini görüyorsunuz” diye konuştu.

“82 milyon hep birlikte mücadeleyi sürdüreceğiz”

“Ortadoğulaştırmak, Balkanlaştırmak isteyenlere karşı, 82 milyon dimdik mücadele etmeyi sürdüreceğiz” diyen Erdoğan konuşmalarında İstanbul seçimlerine de vurgu yaparak "milletimizin doğru kararı vereceğine inanıyorum" dedi

“Evlatlarımıza güçlü Türkiye bırakacağız”

Erdoğan, evlatlarımıza çok güçlü bağımsız bir Türkiye bırakmayı başaracağız dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "siyaset bir meslek değil, kendini ülkeye ve millete hizmete adamanın adıdır." ifadelerini kullandı.

“Dünyanın en temiz şehri İstanbul”

Erdoğan, "siyaset meslek değil, hizmete adamanın adıdır. 25 yıldır belediyedesiniz de ne yaptınız söylentilerine bakar kör olmak lazım  çöp dağlarının nasıl temizlendiğini bu millet biliyor.
İstanbul dünyanın en temiz şehri" dedi.

 

demokrasigazetesi.com