"Çift Terapisi" adlı gösteriyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, Exxen için de bir dizi hazırladıklarını duyurdu. "Bir Evlilik Hikâyesi" adlı dizi, çiftin tanışmalarından çocukları Kuzey’in doğumuna kadar geçen hikâyeyi esprili bir dille anlatacak. 

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bölümlerinin 15-20 dakika sürmesi beklenen dizi, 9 bölümden oluşacak. Gösterinin yanı sıra ünlü çift Exxen için bir de dizi hazırlıyor. Berfu Yenenler geçen günlerde dizi için sosyal medyadan isim önerisi istemişti. Merak edilen projenin detayları belli oldu. Bölümleri 15-20 dakikadan oluşacak ve 18 günde çekilmesi planlanan dizinin şimdiki adı “Bir Evlilik Hikâyesi”… Dizi 9 bölümden oluşacak ve Eser ile Berfu Yenenler’in tanışmalarından büyük oğlu Kuzey’i doğurmasına kadar geçen hikâyeyi esprili bir dille anlatacak. Dizinin senaryosunu Berfu Yenenler yazdı. “Bir Evlilik Hikâyesi” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Can Kılcıoğlu oturacak. Diziye ünlü konuk oyuncular da renk katacak.

 

berfueseryenenler

 

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in "Çift Terapisi" gösterisinde ise şu başlıklar yer alacak;

 

-Kadın erkek ilişkilerindeki problemler ortak mıdır yoka her ilişki kendine mi özgüdür?-Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadınlar da geri kalmayıp karşı atakla erkekleri delirtiyor...-İlişkiler nasıl çıkmaza giriyor?