Fatih'te 14 yaşındaki kız öğrenci, kırtasiye çalışanı tarafından tacize uğradı. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken taciz anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

 

İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Seçkin kırtasiyede gerçekleşen olayda şahsın işine son verildiği ortaya çıktı. Fatih'te 14 yaşındaki kız öğrenci, kırtasiye çalışanı tarafından tacize uğradı. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken taciz anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.  Olay, Seyyid Ömer Mahallesi Altımermer Caddesinde bulunan bir kırtasiyede gerçekleşti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Yaşanan olay kısa süre duyuldu ve tepki çekti. Sosyal medya hesabında yayınlanan görüntülere karşı insanlar sessiz kalmadı. Olayla ilgili yorumlardan bazıları şu şekildedir; "Tacizi yapan işyeri sahibi değil çalışandır. Olayın öğrenilmesi ile işine son verilmiş, işyeri sahipleri derin üzüntü içindedir."
"Olay çarşamba günü olmuş..5 polis otosu gelip adamı götürmüş..Hergün alışveriş yaptiğim dükkan inanılır gibi değil kime güveneceğiz yaa"
"Şurda 3 5 kişi toplansak gitsek dükkanı parçalasak hemen bir sürü sebepten tutuklanırız adam serbest"
"Adli kontrol şartı ile serbest bırakmak nedir arkadaş, bu ülkede Adalet ölmüş"