Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Terim, Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın sonrasında hem maçı değerlendirdi hem de Falcao durumu hakkında konuştu. 2-0’lık net skorla Çaykur Rizespor karşılaşmasından 3 puan almayı başardı. Fatih Terim maç hakkında şunları söyledi; bu karşılaşmada bütün oyuncularımız kendi üstlerine düşen görevi yaptı ve formanın hakkını verdi dedi. Fatih Terim beraber oynamaya daha dikkat etmeliyiz dedi. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakip takıma sadece bir top verdik başka pozisyona giremediler bu performansımızı 90 dakikaya yaymalıyız dedi. Çaykur Rizespor maçında sakatlık geçiren Deneyimli futbolcu Şener Özbayraklı hakkında da açıklamada bulundu. Şener Özbayraklı kötü bir sakatlık yaşadı. Mariano ile birlikte çok önemli bir futbolcu. Real Madrid oynanacak karşılaşmada hızlı futbolculara ihtiyacımız var dedi. Yıldız futbolcu Falcao Real Madrid karşısında Forma giyemeyecek 

Radamel Falcao’ dan da bahsetmeyi ihmal etmedi. Falcao Real Madrid karşısında forma giyemeyecek ama yarın sabah saatlerinde İspanya’ya tedavi olmaya gidecek ve tedavisi yaklaşık 10 gün falan sürecek dedi.

Real Madrid Karşılaşması Bizim İçin Daha Zor Olacak 

Real Madrid ile oynamaya İspanya’ya gidecekleri için buradaki gibi kolay olmayacak Real Madrid kendi evinde daha etkili futbol oynadığını ifade etti. Ama ne olursa olsun elimizden geleni yapacağız en iyi futbolumuzu sergileyeceğiz dedi.