Fenerbahçe Aykut Kocaman’ın görevinin başında olduğunu açıkladı

Osmanlıspor sonrası istifa sinyali veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 16.00’daki idman için Samandıra’ya ulaştı. Fenerbahçe de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Aykut Kocaman’ın görevine devam edecğini belirtti. Fenerbahçe’de günlerdir istifa edip etmeyeceği merakla beklenen ve sonunda ‘devam’ kararı veren Aykut Kocaman, takımının başına idmana çıkmak üzere Samandıra’ya geldi.’KADRO DIŞI KALACAKLAR’ DA GELDİFenerbahçe’de kadro dışı kalacakları konuşulan Hasan Ali, Şener, Mehmet Topal, Fernandao, Van Persie ve Aatıf da tesislere gelerek idman saatini beklemeye başladılar.ALİ YILDIRIM: “KARARI KOCAMAN VERECEK”Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Aykut Kocaman’ın yanı sıra Asbaşkan Ali Yıldırım da hazır bulundu. Fenerbahçe Yöneticisi Ali Yıldırım, kadro dışı iddialarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Biz hocamıza güveniyoruz. Osmanlıspor maçının ardından duygusallıkla bu açıklamayı yaptı. İstirahat etti 2 gün, bilgimiz dahilinde. Sonraki görüşmelerde güvenimizin tam olduğunu söyledik, şampiyon olabileceğimizi söyledik. Güvenmesek takımın başına getirmezdik. Şu an için kadro dışı yok. Yönetim olarak hocamızın arkasındayız. Ocak ayında yapılacak takviyelerle ilgili şimdiden çalışıyoruz.”FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA! Fenerbahçe, sitesinden yaptığı açıklamada Aykut Kocaman’ın görevinin başında olduğunu belirtti. İşte o açıklama;

Osmanlıspor sonrası istifa sinyali veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 16.00’daki idman için Samandıra’ya ulaştı. Fenerbahçe de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Aykut Kocaman’ın görevine devam edecğini belirtti.

Fenerbahçe’de günlerdir istifa edip etmeyeceği merakla beklenen ve sonunda ‘devam’ kararı veren Aykut Kocaman, takımının başına idmana çıkmak üzere Samandıra’ya geldi.

‘KADRO DIŞI KALACAKLAR’ DA GELDİ

Fenerbahçe’de kadro dışı kalacakları konuşulan Hasan Ali, Şener, Mehmet Topal, Fernandao, Van Persie ve Aatıf da tesislere gelerek idman saatini beklemeye başladılar.

ALİ YILDIRIM: “KARARI KOCAMAN VERECEK”

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Aykut Kocaman’ın yanı sıra Asbaşkan Ali Yıldırım da hazır bulundu. Fenerbahçe Yöneticisi Ali Yıldırım, kadro dışı iddialarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Biz hocamıza güveniyoruz. Osmanlıspor maçının ardından duygusallıkla bu açıklamayı yaptı. İstirahat etti 2 gün, bilgimiz dahilinde. Sonraki görüşmelerde güvenimizin tam olduğunu söyledik, şampiyon olabileceğimizi söyledik. Güvenmesek takımın başına getirmezdik. Şu an için kadro dışı yok. Yönetim olarak hocamızın arkasındayız. Ocak ayında yapılacak takviyelerle ilgili şimdiden çalışıyoruz.”

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA!

Fenerbahçe, sitesinden yaptığı açıklamada Aykut Kocaman’ın görevinin başında olduğunu belirtti.