Gelecek sezon şampiyonluğun iddialı ekiplerden olmak isteyen ve bunun için transferler yapan Fenerbahçe'ye bir yıldız isim daha geliyor Fenerbahçe şu ana kadar Vedat Murigi,Altay Bayındır,Allahyar,Max Kruse, Emre Belezoğlu, Murat Sağlam ve Garry Rodriges olmak üzere tam 7 futbolcuyla anlaştı.

Fenerbahçe bu transferlerin üstüne kadrosunu güçlendirmeye devam etmek istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istekleri doğrultusunda hareket eden yönetim  tecrübeli teknik adamın ısrarla istediği o yıldız futbolcuyla İstanbul'da görüşecek.

Bu transfer için Ali Koç'un da büyük çaba sarf ettiği edinilen bilgiler arasında. Yeni Sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen Ali Koç  Ersun Yanal'ın ısrarla transfer döneminin başından beri istediği Luiz Gustavo'yu Fenerbahçe'ye getirmekte kararlı.

Tecrübeli çalıştırıcının yeni sezonda hayati bir rol vermesi beklenilen Luiz Gustavo ön liberoda oynuyor. Ersun Yanal'ın Gustavo'nun o bölgeye adeta bir ilaç gibi geleceğini ve Emre Belezoğlu ile çok iyi bir ikili olacaklarını düşündüğü için ısrarla Gustavo'yu istiyor.

Ersun Yanal'ın bu oyuncuyu istemesi üzerine ise Ali Koç'un devreye bizzat girip oyuncuyu İstanbul'a çağırıldığı öğrenildi.

Luiz Gustavo Önümüzdeki günlerde kulüpte Ali Koç ve diğer yöneticilerle buluşacak.