Fenerbahçe, AZ Alkmaar ile karşılaştığı hazırlık maçında 3-2 sonuçla galip ayrıldı. Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri İsmail Köybaşı, Mehmet Ekici ve Michael Frey kaydetti.

Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Fenerbahçe, Hollanda ekibi Az Alkmaar ile hazırlık maçı oynadı. Müsabakanın 6. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Dirar'ın ceza sahası içine ortasında arka direkte topla buluşan İsmail Köybaşı topu ağlara gönderdi. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

FREY'İN GOLÜ MAÇIN SONUCUNU BELİRLEDİ

İkinci yarıda arkaya atılan topla buluşan Seuntjens 51. dakikada topu ağlara gönderdi. 54. dakikada sağ tarafta topu kontrol eden Mehmet Ekici şık bir plase vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1 üstünlüğe taşıdı. 74. dakikada tekrar sahneye Seuntjen çıktı ve savunmanın hatasını affetmedi durumu 2-2 ye getirdi.. Müsabakanın 84. dakikasında sol kanatta Hasan Ali'nin ceza sahası içine ortasında topla buluşan Frey meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve müsabaka Fenerbahçe'nin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı.