Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Bruma, teknik direktör Igor Tudor'un olumlu yaklaşımı üzerine yaşananları kenara bıraktı, Beşiktaş maçını iple çekiyor.

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta göreve gelen Igor Tudor tarafından Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Bruma, devam eden süreçte Hırvat teknik adamın olumlu yaklaşımı üzerine geçmişte yaşananları bir kenara bıraktı.

Genç teknik adam Tudor'un, "Galatasaray'ın başarılı olması için aile gibi olmalıyız" sözleri üzerine hocasından özür dileyen Bruma, Beşiktaş derbisini sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Yeni transfer Rodrigues'in yedek kulübesinde olması beklenen karşılaşmada Galatasaray'ın sol kanadından Carole ve Bruma görev alacak. Tudor ayrıca Bruma'dan rakibin sağ kanattan yapacağı ataklarda savunmaya yardım etmesini de özellikle istedi.

PODOLSKI FORVETTE OYNAYACAK

Goalbien'in haberine göre; Bruma'yı antrenmanlarda sol kanatta oynatan Tudor, yıldız oyuncu Sneijder'i her zamanki gibi forvet arkasında, Yasin Öztekin'i sağ kanatta, Alman golcü Lukas Podolski'yi ise forvette oynatıyor. Genç hoca Eren ve Rodrigues'i de her an sahaya sürecekmiş gibi hazırlıyor.

DERBİ ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Beşiktaş ile kritik bir maç oynayacak olan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, takıma moral yemeği verecek. Pazar günü tesislerde takımla bir araya gelecek olan Dursun Özbek'in derbinin önemi hakkında da oyunculara bir konuşma yapacak.(haberler.com)