Gomis'i İstanbul'a getiren ve Belhanda'yı da KAP'a bildiren Galatasaray'a bir müjde de Maicon'dan geldi. Galatasaray, Brezilyalı stoperin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

 

Transferde hareketli günler geçiren sarı-kırmızılılarda Gomis ve Belhanda sonrası sıra Maicon Roque'ye geldi. Tecrübeli stoperle her konuda anlaşan Cimbom kulübü Sao Paulo ile son pürüzleri giderdi.
 

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Maicon, Sao Paulo'ya veda ettiğini duyurdu ve bir mesaj yayımladı. Sao Paulo'ya teşekkür eden Maicon, "Burada 1.5 yılda elimden gelenin en iyisini yaptım. Derstekleri için taraftara teşekkür ediyorum. Burası hep kalbimde olacak" dedi.

 

KAP'a bildirildi

Galatasaray, Brezilyalı stoperin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

 

İşte o açıklama:

Profesyonel futbolcu Maicon Pereira Roque'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Sao Paulo FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

 

Bu akşam İstanbul'a geliyor!

Sarı kırmızılılar'ın, Sao Paulo'dan kadrosuna katmak istediği Maicon, Brezilya'dan yola çıktı. 28 yaşındaki stoper, bu akşam saat 22.00'de İstanbul'da olacak.

 

Sao Paulo forması giyen ve bir ay önce başlayan Brezilya Ligi'nde son iki maçtır forma giymeyen 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı'nın sarı-kırmızılıların 3. transferi olması bekleniyor.