Dijital platformda yayınlanan Kulüp dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu ev aldı. Geçen şubat ayı dünyaevine giren 41 yaşındaki ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Bodrum Gümüşlük'ten ev aldı. Geçen ağustos ayı yazlık alan çift, o yazlıklarını satıp yenisini aldı. Fiyatı duyanları hayrete düşüren ev dudak uçuklattı.

 

Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Ersoy, geçtiğimiz şubat ayında dünyaevine girmişti. Ünlü çift, İzmir Alaçatı'da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle evlenmişti.  Gökçe Bahadır'ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yapmış; Ersoy'un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik olmuştu.

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran ünlü çift, 'Kim Nerden Aldı' isimli Instagram sayfasının ulaştığı modad Züleyha Kuru, Gökçe Bahadır'ın gelinliğinin 85 bin TL olduğunu açıklamıştı. Bahadır, düğün sonrası; "Çok heyecanlıyız ve çok mutluyum, sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim. Farklı heyecanlar. Dilerim her şey gönlümüzce olur. Birlikte mutluluğumuzun artmasını diliyorum" diyerek duygularını paylaşmıştı. Oyuncu Bahadır, Alaçatı'da 4 milyon TL'ye satın aldığı daireyi, 6 milyon TL'ye gözden çıkardı.Gökçe Bahadır'ın, oradaki evi yatırım için aldığı ve oturmadığı ortaya çıktı.