Gökhan Özoğuz, TV 100'de Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Özoğuz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili soruya cevap verdi. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, katıldığı programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili konuştu. Özoğuz, iki isim arasında kaldığını açıkladı.

 

Gökhan Özoğuz, TV 100'de Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Özoğuz, sorulara cevap verdi. Işık'ın "Ruhi Su ve Ferdi Özbeğen dinleyip nasıl rockçı oldunuz?" sorusuna Özoğuz, "Acayip derinlikleri olan kişiler yeni jenerasyonda da var bomba karakterler" dedi. Işık, "Türkçe rap dinliyor musun?" dedi. Özoğuz, "Dünya acayip bir dünya... Çok fazla isim isim dinlemiyorum ama karşıma çıktığı zaman çok iyi şeyler olduğunu duyuyorum iyi ekipler var. Şarkı şarkı şuan söyleyemem ama biraz daha farklı değişik müzikler dinliyorum kabile müzikleri falan dinliyorum" diye cevap verdi. Candaş Tolga Işık, "Acun'u özledin mi?" diye sordu. Özoğuz, "Görüşüyoruz hala beraberiz HillCity olaylarını konuşuyoruz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu aday olsun mu?

 

Gökhan Özoğuz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili soruya cevap verdi. Tolga Işık’ın "Kemal Kılıçdaroğlu aday olsun mu?" sorusuna Gökhan Özoğuz, "O kadar çok düşündüğüm bir şey ki bu. O altılı masa konusu başka bir dünya buradaki Mansur Bey, Ekrem Bey, buradaki Meral Hanım. Çok değişik şeyler dönüyor. Özellikle son dönem bir kafa karışıklığı halinde ne oluyor acaba dediğimiz çok değişik bir dönem geçiriyoruz. Ama halkımızın ve hepimizin düşündüğü bir şey bizim ülkemiz laik bir ülke. Ve hep de böyle olması temennimiz. Ekrem Bey'in dominansı olan yerler var, Mansur Bey'in yerin de dominansı olan yerler var. Daha çok Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında gelip gidiyorum" şeklinde cevap verdi.