Dijital finans sektöründe fırsatlar sunan GoldUp markasının kurucusu ve CEO’su Selim Danışman, karlı yatırım için 'doğru ve zamanında' adımlar atılmasının önemine dikkat çekti. Günümüzde insanların güvenilir bir yatırım aracı arayışında olduklarını belirten Selim Danışman, GoldUp olarak yatırımcıların en az riskle en fazla gelir elde edebileceği bir modeli yaşama geçirdiklerini söyledi.

 

Geleceği garanti altına alabilmek için yatırım yapmanın önemli olduğuna dikkat çeken Danışman: “Daha iyi yaşamak ve daha fazla gelir elde etmek isteyen insanlar istediklerini elde edebilmeleri için yatırım yapmaları gerektiğinin farkındalar. Birikim önemli olsa da yarınınızı düşünmek istemiyorsanız yatırım yapmak zorundasınız. Tam bu noktada, herkesin doğru yatırımı kendi kontrolünde ve en az riskle en fazla geliri elde edecek şekilde çalışan bir modele ihtiyaç olduğunu gördüm. Bunun üzerine gerekli olan tüm adımları atıp; 'Yatırımın Zirve Noktası' mottosuyla GoldUp markasını tıpkı kendimin ve yatırımcılarımın hayalleri gibi ilmek ilmek işledim ve işlemeye de devam edeceğim. Markamızın adından, logosuna, her detaya fazlasıyla önem veriyorum. Kendi yönünde gitmekten korkmayan, ihtişamı dillere destan olan Anka kuşunu da logomuzda bu yüzden kullanmayı tercih ettim. Gücümüz ve iddiamız markamıza duyduğumuz coşkudan geldiği gibi çok yönlülüğümüzden de geliyor. GoldUp markasıyla finansal özgürlük isteyenlere güven, liderlik, sınır tanımazlık, şeffaflık sunuyoruz” diye konuştu.

 

 GoldUp'ın yatırımcılara kendi kontrollerinde getirisi yüksek pasif gelir akışı sağladığına kaydeden Selim Danışman, şöyle devam etti: "Hayatım boyunca yaptığım her işte en iyisini yapmak için uğraştım ve yaptım da. Gelişime açık ve işine tutkuyla bağlı biri olarak da iddialı olmaktan korkmuyorum. Özellikle de GoldUp gibi her sorunun cevabını verebileceğiniz yeni ve güçlü bir markanız elinizde varsa. GoldUp ile yatırımcılarımıza 5 gün 24 saat zamandan bağımsız, tamamen kendi kontrollerinde ve istedikleri an çıkabilecekleri, getirisi yüksek pasif gelir elde etme fırsatı sunuyoruz. Sistemimizde yatırımcıların kazanabilmeleri için teknik bilgiye ihtiyaç olmaması da ayrı bir konfor alanı oluşturuyor. Her işte olduğu gibi GoldUp yazılımının bir bedeli ve kayıp riski var. İstikrarlı kazanç fırsatının yüksek olması, hesabın yatırımcıya ait olması, kazancın istenilen an çekilebilmesi GoldUp’ın artılarından. Bu durum markamızı hayallerini yaşamak isteyen girişimciler için ideal bir buluşma noktası yapıyor. GoldUp olarak profesyonel ve güçlü ekibimizle, hayallerini gerçekleştirmek isteyen yatırımcıları bekliyoruz."