TV8'de yayınlanan moda programı Doya Doya Moda'da sunuculuk yapan ünlü tasarımcı Gülşah Saraçoğlu, Gökhan Çınar'ın 'Katarsis' programına konuk oldu. Çocukluğu, kariyeri, evlilikleri hakkında da açıklamalarda bulunan Gülşah Saraçoğlu yaşadığı zor zamanlardan bahsetti.

 

40 yaşında olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Gökhan Çınar'ın Katarsis programına katıldı. Soruları yanıtlayan Saraçoğlu ailesi hakkında konuştu. Babasıyla bir dönem küsen Saraçoğlu, şu sözleri söyledi; "Babam küstü bana 2 sene aynı evin içinde konuşmadı barıştık tabi o dayanabilir mi bana ben onun sarı kızıyım bende ona dayanamam. Çok kötüydü o dönem babayla küs olmak çok kötü bişey. Aşağıda sofra kuruluyor yukarıya annem yemeğimi falan getiriyor." dedi. "Nasıl barıştınız" diye soran Gökhan Çınar'a, Saraçoğlu şu cevabı verdi; "Bayram günüydü gittim elini öptüm boynuna sarıldım" dedi. Gülşah Saraçoğlu modaya nasıl başladığı hakkında da konuştu. Çınar, "Nerde artık oldu yapıyorum demeye başladın?" dedi. Saraçoğlu, "Dilek Hanif'ten ayrıldıktan sonra kendi başıma yapmak istedim. İlk Hande Yener'e diktim. Sonra Nükhet Duru'yla çalışmaya başladık. Aldım başımı gittim" diye yanıtladı.

 

"Benim hayatımı mahvettiler"

 

Gülşah Saraçoğlu, "Benim hayatımı mahvettiler. Çünkü eğer öyle olmasaydı babam evlenmemize izin vermiyor demeseydi belki bugün ben hala evliydim, belki şuan Gülşah Saraçoğlu değildim belki Antep'te 3 tane daha çocuğum olacaktı belki bin kilo olacaktım ama belki mutlu olacaktım. Böyle bir kadın bu kadar gündemde bir kadın olmayacaktım" dedi.

"Kalbimi dolandırdı"

 

Gökhan Çınar, Sosyal medya üzerinden bir yayın sırasında kavga ederken, küfür ederken gerçekten çok öfkelenmişken gördük. Bugün o hale baktığında nasıl hissediyorsun?" dedi. Gülşah Saraçoğlu ise "Öfke kontrolünü sağlayamayan, çok ciddi yaralanmış, aldatılmış.. Kalbimi dolandırdı o adam bana acı çektirdi ve ben ona hiçbir zaman yanlış yapmadım, milyonlarca yanlışı oldu. Maalesef ki öfke kontrolümü sağlayamadım. Ağzıma geleni saydım. Yine söylüyorum o söylediklerimden dolayı bu görüntülere şahit olan çocuklar var benim çocuğumda bunu görücek onun için pişmanım ve üzgünüm yoksa o an ki duygum o. Gündemde olan bir kadının bunu yapması çok yanlıştı. Değmeyecek bir mevzu için en büyük pişmanlığım" ifadesini kullandı.