Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçılarında  aşı olacağını  açıklamıştı . Bunun üzerine de Şarkıcı Gülşen , koronavirüs aşısını yaptırdı. 

Ünlü pop şarkıcı Gülşen , bugün koronavirüs aşısı oldu . Ardından bir umutla zor günlerin bitmesini umduğunu  ve  sahneye geri dönmeyi umduğunu sosyal medya hesabından  aşı olduğu anını paylaşıp altına notla   açıkladı .  Açıklamasında şu cümleler yer alıyor :

"Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına. Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir. 1,5 yıldır devam eden, müziğin, tiyatroların sustuğu, hiçbir sanat dalının icra edilemediği hatta yok sayıldığı, bu yolda emek veren hiç kimsenin hiçbir yardım görmeden bu günlere geldiği (ya da ne yazık ki gelemediği) sonuçları en ağır, en karanlık tablo bizimkisi.
Bir an evvel yaraların sarılması için, (bunu tüm sektörümüz adına söylüyorum) çıkardığımız seslerimizin duyulduğunu, işlerimizin başına dönebileceğimizi bilmeye çok ihtiyacımız var. Seyircilerimize, ait olduğumuz sahnelerimize kavuşmak için gün sayıyoruz. İnanıyorum ki çok az kaldı. Şifa olsun..." dedi .

 

Aşı olan Gülşen: Devlet aşı gruplandırmasıyla...