Son olarak Dünyayla Benim Aramda dizisiyle adından sıkça söz ettiren Hafsanur Sancaktutan Darmaduman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullancıların ilgilisini çekiyor. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde...

 

Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000'de İstanbul'da doğdu. Aslen Rizelidir. 22 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenmiştir. ilk olarak 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle televizyonda yer alan Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla ayrıca birçok ödül de kazanmıştır. İstanbul’da doğdu büyüdü, aslen Rizelidir. Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. Hafsanur Sancaktutan, 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.
Çok küçük yaşlarından itibaren tiyatroyla ilgilenmeye başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazandı. Orhangazi Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı.
Gülperi dizisindeki Fidan rolü kariyerinin dönüm noktası oldu. Kişilik özellikleri arasında heyecanlı, kıpır kıpır ve kendine saygısı olan birisi. Başarının tesadüf olmadığına inanıyor.
Ekranların yanı sıra, tiyatro sahnesinden de kopmak istemiyor, en kısa zamanda bir oyunda yer almak istiyor. Dijital bir platform olan Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle büyük bir kitle elde eden Hafsanur Sancaktutan, şimdilerde Fox Tv'de ekranlara gelicek olan Darmaduman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 27 Ekim cuma günü yayın hayatına başlayacak olan dizide Derin karakterine hayat vericek.