Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın, model eşi Hailey Baldwin'in .hamile olduğu iddia edilmişti. Hailey Bieber konuyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabında açıklama yapan Hailey Bieber ,yumurtalıklarında kist olduğunu açıkladı. Ünlü model 'acı verici ve ağrılı' şekilde yorumda bulundu.

 

Sosyal medya hesabından ayna karşısında çekilen fotoğrafını yayınlayan Baldwin, karnındaki şişlik sebebiyle kendisinin insanlar tarafından hamile zannedildiğini ancak bunun doğru olmadığını söyledi.  Yumurtalıklarında elma büyüklüğünde bir kist olduğunu açıklayan ABD'li model, "Karnımdaki bir bebek değil" diyerek, durumunu "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" sözleriyle ifade etti. Bu nedenle şişkin olduğunu belirtti.  Hailey Baldwin, son olarak sözlerini "Neyse... Eminim çoğunuz bu konu hakkında benimle aynı şeyleri yaşıyor ve ne hissedildiğini anlıyorsunuzdur. Bunu başarabiliriz" diyerek sonlandırdı.

 

Üç alışkanlığı yüzünden meydana gelmiş olabilir

 

 Testlerin sonuçlarına göre; bu pıhtı yüzünden, Hailey Baldwin'in beynine kan akışı kısa bir süre için kesilmişti. Doktorları, ünlü modele son dönemde yeni edindiği üç alışkanlığı yüzünden bu olayın meydana gelmiş olabileceğini söylemişti. Bunlardan biri Hailey Baldwin'in doktoruna danışmadan kullanmaya başladığı doğum kontrol hapları... Bir süre önce geçirdiği Covid-19'un da bu duruma neden olabileceği doktorları tarafından Baldwin'e açıklanmıştı. Doktorları ünlü modele, çok kısa bir zaman diliminde ABD'den Fransa'ya gidip dönmesinin yani uzun uçak yolculuğunun da bu tür bir olaya neden olabileceğini de anlatmıştı.

 

Delik kalp

 

Hailey Baldwin, videoda anlattığına göre; bir gece acil serviste kaldığı hastaneden taburcu edilmişti. Baldwin, daha sonra da kapsamlı tetkikler yaptırmıştı. Renkli görüntülemenin ardından ünlü modelin halk arasında "delik kalp" olarak bilinen "Patent Foramen Ovale" adlı sorunu bulunduğu ortaya çıkmıştı. Kan pıhtısına da bu durumun neden olduğu anlaşılmıştı. Hailey Baldwin, daha sonra 12- 13 milimetrelik bu deliğin kapatılması için bir operasyon geçirmişti. Baldwin, bu operasyonun başarılı geçtiğini ve hızla iyileşmeye başladığını da sözlerine eklemişti.