Harvard Üniversitesi, ücretsiz 109 adet online kurs açtı. Harvard Üniversitesi sertifikalar hakkında şöyle bir kolaylık sağlıyor; kurs bittikten sonra mail atıp bu sertifikayı almak için durumunuzun olmadığını anlattığınızda %90 sertifikayı size gönderiyorlar.

 

Harvard Üniversitesi, ücretsiz 109 adet online kurs açtı. Kurs bitimi sertifika alabiliyorsunuz. Kurslar ücretsiz fakat sertifika ücretlidir. Harvard Üniversitesi sertifikalar hakkında şöyle bir kolaylık sağlıyor; kurs bittikten sonra mail atıp bu sertifikayı almak için durumunuzun olmadığını anlattığınızda %90 sertifikayı size gönderiyorlar.

harvard

Çeşit çeşit konulardan kurslar var. Sağlık, bilim, programlama, tarih gibi daha birçok alanda online kurs veriyor. Kursa ücretsiz bir şekilde kayıt olduktan sonra online derslere girme zorunluluğu yoktur. İstediğiniz zaman derslere girebilirsiniz. Ancak kurs bitimi sertifika almak istiyorsanız belirli bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

 

 

Harvard Üniversitesi'nin toplamda 331 adet online kurs programı bulunmakta bunlardan 109 adeti ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir.

 

Ders, kurs ve sertifika programlarına göz atmak isterseniz aşağıdaki linkten bakabilirsiniz;

 http://pll.harvard.edu/catalog/free